SALAM RAMADHAN

SELAMAT DATANG

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA. SELAMAT BERPUASA KEPADA SEMUA PUTERI DAN WARGA SK SULTANAH ASMA. CUTI SEMPENA HARI RAYA AIDIL FITRI AKAN BERMULA PADA 23 JUN 2017 (JUMAAT) SEHINGGA 1 JULAI 2017 (SABTU). HARI RAYA AIDIL FITRI AKAN DISAMBUT PADA HARI AHAD, 25 JUN 2017. PIHAK SEKOLAH MENGUCAPKAN SELAMAT BERCUTI DAN SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDIL FITRI MAAF ZAHIR BATIN KEPADA YANG BERAGAMA ISLAM.

KATA ALUAN

    Sekapur Sireh
Guru Besar Cemerlang
SK Sultanah Asma, Sekolah Berprestasi Tinggi (SBT)
PN. HJH. SOBAH BT HJ. OMAR

                                
Assalamualaikum Wrbkth.

Terlebih dahulu pada kesempatan ini saya bagi pihak  Ahli Jawatankuasa PIBG, barisan guru-guru dan kakitangan serta puteri-puteri Sekolah Kebangsaan Sultanah Asma ingin mengucapkan setinggi-tinggi terima kasih kepada semua pengunjung yang sudi melayari blog sekolah ini.

Semoga blog ini akan dapat mempertautkan silaturahim dan hubungan muhibah dengan semua pihak, terutama demi bersama-sama mempertingkat kemajuan dan kecemerlangan semua sekolah dalam arus pendidikan perdana di negara ini. 

Oleh yang demikian, saya sangat berharap semoga barisan pendidik di sekolah ini akan mempertingkat kegigihan dan bakti mulia untuk sentiasa menjana kecemerlangan sekolah ini ke mercu yang lebih gemilang. Saya sentiasa menaruh keyakinan bahawa barisan pendidik di sekolah ini berkemampuan menaburkan bakti untuk memperkasa lagi sekolah ini. 

Di samping itu, saya juga berharap semoga para pelajar dapat mempertingkat ketekunan dalam usaha menimba ilmu, terutama untuk mencapai kecemerlangan dalam peperiksaan. Sesungguhnya, ilmu dan pengetahuan akan menjadi obor yang sangat berguna dalam hidup sepanjang zaman. 

Akhir kata, terima kasih kepada semua pihak yang telah menyumbangkan fikiran dan tenaga dalam usaha membangunkan laman blog ini. 

InsyaAllah, mudah-mudahan sekolah ini akan terus cemerlang, gemilang dan terbilang.

Wassalam.

No comments:

Post a Comment