SELAMAT DATANG

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA. SELAMAT BERSARA DIUCAPKAN KEPADA MANTAN GURU BESAR CEMERLANG SK SULTANAH ASMA, PN. HAJAH SOBAH BT HJ OMAR YANG BERSARA WAJIB PADA TANGGAL 5 JUN 2018. SELAMAT DATANG DAN SELAMAT BERTUGAS KEPADA GURU BESAR SK SULTANAH ASMA YANG BARU IAITU PN. HAJAH NORLILAWATI BINTI MOHAMED MULAI 16 JUN 2018. VCLE IOEC 2018 AKAN BERLANGSUNG PADA 18 JULAI 2018 (RABU) DI MAKMAL KOMPUTER (A) PADA JAM 9.00 PAGI. SEKOLAH-SEKOLAH YANG TERLIBAT ADALAH SK SULTANAH ASMA, SK ALOR JANGGUS, SKJC KEAT HWA (H)

KATA ALUAN

    Sekapur Sireh
Guru Besar Cemerlang
SK Sultanah Asma, Sekolah Berprestasi Tinggi (SBT)
PN. HJH. SOBAH BT HJ. OMAR

                                
Assalamualaikum Wrbkth.

Terlebih dahulu pada kesempatan ini saya bagi pihak  Ahli Jawatankuasa PIBG, barisan guru-guru dan kakitangan serta puteri-puteri Sekolah Kebangsaan Sultanah Asma ingin mengucapkan setinggi-tinggi terima kasih kepada semua pengunjung yang sudi melayari blog sekolah ini.

Semoga blog ini akan dapat mempertautkan silaturahim dan hubungan muhibah dengan semua pihak, terutama demi bersama-sama mempertingkat kemajuan dan kecemerlangan semua sekolah dalam arus pendidikan perdana di negara ini. 

Oleh yang demikian, saya sangat berharap semoga barisan pendidik di sekolah ini akan mempertingkat kegigihan dan bakti mulia untuk sentiasa menjana kecemerlangan sekolah ini ke mercu yang lebih gemilang. Saya sentiasa menaruh keyakinan bahawa barisan pendidik di sekolah ini berkemampuan menaburkan bakti untuk memperkasa lagi sekolah ini. 

Di samping itu, saya juga berharap semoga para pelajar dapat mempertingkat ketekunan dalam usaha menimba ilmu, terutama untuk mencapai kecemerlangan dalam peperiksaan. Sesungguhnya, ilmu dan pengetahuan akan menjadi obor yang sangat berguna dalam hidup sepanjang zaman. 

Akhir kata, terima kasih kepada semua pihak yang telah menyumbangkan fikiran dan tenaga dalam usaha membangunkan laman blog ini. 

InsyaAllah, mudah-mudahan sekolah ini akan terus cemerlang, gemilang dan terbilang.

Wassalam.

No comments:

Post a Comment